The Perfect Deal

Bij The Perfect Deal bepaal je zelf wat je betaalt voor de producten die jij mooi vindt. Van sieraden en horloges tot en met geheel samengestelde luxe decoratiepakketten en bruidsjurken, wij bieden alles aan waarvan wij denken dat u er als klant waarde aan hecht. Wij onderscheiden ons van andere veilingwebsites door enkel nieuwe, luxe producten aan te bieden.

Hoe werkt het?
De opzet van de website is simpel. The Perfect Deal is een veilingwebsite, maar wij bieden bij elk product ook een optie tot directe koop tegen enorm voordelige tarieven. Iedere dag zullen er weer nieuwe producten aangeboden worden. Op deze producten kan geboden worden tot en met het verstrijken van de veiling. Degene die op het moment van het sluiten van de veiling de hoogste prijs heeft geboden, wint de veiling en hiermee het product. Na afloop van een veilingronde, zal er direct een nieuwe ronde worden gestart, waarin weer nieuwe producten worden aangeboden.

Wie zijn wij?
Wij van The Perfect Deal zijn één grote familie. Niet figuurlijk, maar letterlijk. The Perfect Deal is opgezet door een familie en is daarom ook echt een familiebedrijf. Wij hebben zelf een passie voor mooie, originele producten en vinden dat dit soort producten voor iedereen beschikbaar zouden moeten zijn. Vandaar dat wij hebben gekozen voor een veilingwebsite in plaats van een simpele web-shop. Vanaf nu bepaalt uzelf wat u betaalt voor de producten die u mooi vindt!

Meer info: http://theperfectdeal.nl

The perfect deal
Lagerlöfweg 85
3069 BT Rotterdam
010 2600742
veiling@theperfectdeal.nl

Deel dit tweede scherm op: