Sponsoring

Doe mee aan Life is Beautiful Voor het programma Life is Beautiful werken we graag samen met verschillende partners. Elke uitzending heeft een thema en ieder thema wordt uitgediept met verschillende onderwerpen. De redactie blijft verantwoordelijk voor de keuze van de onderwerpen, om het programma een geheel te laten zijn. Zo blijft Life is Beautiful aantrekkelijk voor alle kijkers. Per aflevering kijken er tussen de 200- en 300-duizend consumenten naar het programma. Daarnaast wordt iedere aflevering zo’n 40- tot 70-duizend keer terug gekeken via RTL-XL en via Uitzending Gemist.

Doelgroep. De kijkersgroep is vooral geïnteresseerd in een gezonde, actieve Lifestyle met reizen naar mooie, maar doorgaans actieve bestemmingen. 2/3 van de kijkersgroep bestaat uit vrouwen. 82% van de kijkers valt in de categorie twee keer modaal of meer. Alhoewel leeftijden doorgaans tot maximaal 49 jaar worden gemeten blijkt het Life is Beautiful publiek voor een flink deel juist boven de 49 te zijn. Dit is slecht een klein deel van de demografische kenmerken, meer is opvraagbaar via de redactie. De gedetailleerde informatie ondersteunt ons om het programma zeer informatief en boeiend te maken voor deze doelgroep.

In overleg met de redactie is participatie aan een onderwerp mogelijk. Zo kunnen we zoveel mogelijk thematische uitzendingen ontwikkelen die boeiend blijven van begin tot eind. Heeft u een onderwerp welke passend is voor deze doelgroep en wilt u participeren, neem dan contact op met de redactie van Pakkend Media Producties via: pakkendmedia@upcmail.nl .

Partnerpakket Een partnerpakket kan uit verschillende onderdelen bestaan. Aan bedrijven die meewerken wordt een aantrekkelijk pakket met extra’s geboden om deelname tot een unieke ervaring te maken en passend voor ieder budget.

In het pakket is een aantal opties opgenomen:

  • Item in het programma Life is Beautiful op zondagochtend 11.00 uur (RTL4);
  • Herhaling op zaterdagmiddag 12.30 uur (RTL4);
  • 4 x billboarding rond het programma (optioneel);
  • USB-stick met de opnames voor eigen gebruik (beurzen e.d.);
  • Logo op de RTL-website www.lib-tv.nl(optioneel);
  • Speciale landingspagina met achtergrondinformatie en het tweede scherm (optioneel);
  • Productmarketing via de Life is Beautiful Facebook pagina (optioneel);

Vraag bij interesse een aanbieding op maat aan via pakkendmedia@upcmail.nl

 

Voor deelname of meer informatie kunt u contact opnemen met Pakkend Media Producties:  pakkendmedia@upcmail.nl