Royaal monumentaal penthouse in Harderwijk

Jan van Nassaupark 31 Harderwijk

Zeer royaal penthouse in de voormalige, monumentale Jan van Nassaukazerne.
De totale oppervlakte is maar liefst meer dan 250 m2, verdeeld over twee woonlagen.
Ca. 142 m2 op de woonverdieping met daarboven nog eens ca. 115 m2.

Het penthouse heeft een grote berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

De kazerne is oorspronkelijke gebouwd rond 1910 en in 2000/2001 is deze totaal gerenoveerd en verbouwd tot hoogwaardige, luxe appartementen. Dit is gebeurd met zoveel mogelijk behoud van de originele details.

Het unieke van dit royale penthouse is naast de enorme woonoppervlakte ook het fraai uitzicht op het voormalige kazerneterrein dat parkachtig is aangelegd. En wat dacht u van de klokkenkamer? Vanuit één van de bovenste kamers zult u twee keer per jaar de klok weer gelijk moeten zetten. u heeft namelijk vanuit die kamer toegang tot de klokkenkamer van het complex met de fraaie klok.

Het complex is uiteraard voorzien van een liftinstallatie en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, het station en het gezellige centrum van Harderwijk.

Daarnaast is het complex tijdens de verbouwing geheel voorzien van isolatie, hardhouten kozijnen en een c.v-installatie.

Indeling: Centrale entree aan de achterzijde met brievenbussen, trappartij en liftinstallatie.

Eerste woonlaag(op verdieping 2):
Hal met videofoon en houten vloer, wasruimte met opstelplaats c.v.-combiketel, toilet in lichte kleurstelling, woonkamer van ca. 40 m2 met houten vloer, grote bergkast, glad gestucte wanden en een mooi uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin, loggia, zeer grote woonkeuken van ca. 45 m2 met hoog plafond en dakkapel, de keuken is onder andere voorzien van inbouwapparatuur, royale slaapkamer met houtenvloer en dakkapel, luxe badkamer in lichte kleurstelling ligbad/whirlpool, inloopdouche, dubbele wastafel en designradiator.

Tweede woonlaag: Overloop, bergruimte, walk-in closet, tweede keuken met keukenblok, zeer grote woon/hobby/gastenkamer met 3 dakramen, derde slaapkamer met toegang tot de klokkenkamer.

Voor meer informatie en foto’s: http://www.mnm-wonen.nl/aanbod/woningaanbod/street-Jan%20van%20Nassaupark/koop-huur/

Deel dit tweede scherm op: