Reich Benelux

Reich Benelux Office in Arnhem is het verkoopkantoor van Reich GmbH in Eschenburg, bij Dillenburg (Duitsland). Dit bedrijf is al ruim 40 jaar een belangrijke fabrikant voor de caravan- en camperindustrie. Het productieprogramma is zeer ruim.

Reich is fabrikant van o.a. waterkranen en pompen, douches, accessoires voor de caravan keuken of bad/toiletruimte. Daarnaast fabriceren wij al vele jaren producten om de inhoud te meten van o.m. gasflessen, vers- en afvalwater tanks, maar ook om de gewichten vast te stellen van een caravan of camper of de dissel. Allemaal hoogwaardige elektronische producten en stuk voor stuk belangrijk voor de kampeerder!

Naast ingenieuze systemen, speciaal voor de camperfabrikanten, die de gebruiker alle informaties verstrekken over watertankinhoud, batterij condities, temperaturen, etc. is de fabricage van zgn. caravanmovers een belangrijk onderdeel geworden. Inmiddels een bekend verschijnsel op camping plaatsen: d.m.v. de Reich caravanmover, de Easydriver, manoeuvreert de gebruiker zijn caravan exact op de plaats waar hij of zij ‘m ofwel thuis dan wel op de camping wil hebben. Geen geduw en getrek meer, met alle onaangename lichamelijke gevolgen van dien, maar gewoon met een druk op de knop van de afstandsbediening wordt de caravan verplaatst. Reich heeft hierin de meeste ervaring. Ruim 15 jaar ervaring hebben wij in het produceren, monteren en verkopen van deze systemen. Alles origineel Duitse productie!

Naast de al genoemde producten, heeft Reich een uitgebreide collectie caravan opzetspiegels, Seitz rolgordijnen, dakluiken en vensters, hoogfrequent batterijladers, de revolutionaire – slechts 2,2 kg (!) wegende – Li-ion batterij Mobility Power Pack, met ingebouwde lader, speciaal voor caravanmover gebruikers.

REICH Benelux Office
Delta 105
NL – 6825 MN Arnhem

Telefoon: +31(0) 26 – 384 4567
Telefax: +31 (0) 26 – 361 6773
E-mail: ivra@reich-web.com
Internet: www.reich-web.nl

Deel dit tweede scherm op: