RED – Passende oplossingen voor zelfREDzaamheid

Wat is RED?
RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmering, veilige en comfortabele toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg.

RED maakt het mogelijk om ouderen op een veilige en gemakkelijke manier langer thuis te laten wonen door het aanbieden van een revolutionair systeem.
Dit systeem maakt het mogelijk om zorg op afstand aan te bieden doordat ouderen met 1 druk op de knop naar een toegewezen zorgverpleger kan bellen voor eventuele hulp.
Door het beveiligde elektronische slot wat door middel van een elektronische sleutel te openen is voorkom je inbraak en creƫer je een veilig gevoel onder de thuiswonende.

Veilig langer thuis wonen door middels van persoonlijke alarmering.
Velen ouderen blijven tegenwoordig graag zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving wonen. RED langer thuis wonen biedt hierin graag de uitkomst door oplossingen te bieden op het gebied van persoonsalarmering.
Wanneer ouderen vaak alleen thuis zijn of vaker hulpbehoevend zijn is het een fijne gedachte te weten dat zij direct zorgverleners in kunnen schakelen op het moment dat zij dit nodig achten.

RED biedt personenalarmering aan voor zowel in huis als buitenshuis/overal. Zo kunt u kiezen voor een alarmzender welke men persoonlijk bij zich kan dragen in de vorm van een polsarmband of halsketting waarmee zij met 1 druk op de knop kunnen communiceren met de mantelzorg. Daarnaast kan deze communicatie tussen de zorgverleners eenvoudig tot stand komen door middel van een CQ-mobile app of via de Net-box live.

Zo zijn er tal van mogelijkheden en oplossingen te bedenken voor iedere persoonlijke situatie. Hierover informeren we u graag verder tijdens een persoonlijk advies.

Kijk snel verder op onze website en ontdek wat de mogelijkheden zijn!
http://www.redlangerthuiswonen.nl

Deel dit tweede scherm op: