Quooker FLEX

De Quooker FLEX is de meeste flexibele kokendwaterkraan ter wereld. Dankzij de soepele uittrekslang kun je overal bij met de koude of warme waterstraal. Het ideale gereedschap voor een schone keuken!

De FLEX is de nieuwste uitvinding van Quooker. Een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, onhandig grote snijplank.

Bijzonder veilig
Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

Innovatief design
De Quooker FLEX is een volledig Nederlands ontwerp en wordt in Quookers eigen, Nederlandse fabriek gemaakt. Hier wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de producten nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.

Reservoirs
Het Quookersysteem bestaat uit een reservoir in het keukenkastje dat is verbonden met een kokendwaterkraan op het aanrecht. Je kunt kiezen uit het PRO3-VAQ-reservoir, die 3 liter direct kokend water geeft, en de COMBI, een 7 liter reservoir. De COMBI levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (50-60°C). De COMBI+ geeft zelfs onbeperkt warm water. Beiden rekenen af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater.

Voor meer informatie over de FLEX of andere kokendwaterkranen van Quooker zie quooker.nl. Ook de prijslijst is hier beschikbaar.

Deel dit tweede scherm op: