Parfum.nl

De filosofie van Parfum.nl is dat parfum (en aanverwante producten) voor iedereen betaalbaar is, daarom is gekozen voor een groot assortiment tegen scherpe prijzen, dit met behoud van kwaliteit en service. Parfum.nl is inmiddels meer dan 9 jaar als webwinkel actief. Begonnen als eenmansbedrijf met het leveren aan particulieren, nu uitgegroeid tot de grootste online parfum leverancier van Nederland. Diverse grote bedrijven, waaronder de overheid hebben de weg naar Parfum.nl inmiddels ook al gevonden.

Sinds 2005 is Parfum.nl gevestigd op de Dobbeweg 6 te Voorschoten. Wegens het enorme succes maakte het bedrijf zo’n groei door dat de huisvesting uitgebreid werd met een tweede magazijn in 2009.

Parfum.nl heeft na enkele jaren in 2009 de website geheel vernieuwd. Hierdoor heeft de website een moderner uiterlijk gekregen en is de website sneller en gebruiksvriendelijker geworden waardoor u nog makkelijker uw favoriete geurtje online kunt bestellen. Parfum.nl zal de website continue blijven uitbreiden en verbeteren.

Winnaar Thuiswinkel Award

Begin 2011 heeft Parfum.nl de Thuiswinkel Award gewonnen voor beste webwinkel in de categorie persoonlijke verzorging. Dit was de uitslag van een onafhankelijk consumentenonderzoek in opdracht van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Het winnen van deze award geeft aan dat Parfum.nl staat voor kwaliteit en goede service en dat dit gewaardeerd wordt door de consument.

Assortiment

Bij Parfum.nl vind u een zeer ruim assortiment van bekende topmerken eau de parfum, eau de toilette, aftershave, showergel, deodorant en bodylotions tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast kunt u bij Parfum.nl ook make-up van Dior, Coverderm (concealer) en Tweezerman producten (pincetten met levenslange garantie) online kopen.

Het assortiment bevat inmiddels meer dan 4500 verschillende producten en bestaat naast de klassiekers ook uit de allernieuwste parfums.

Aanbiedingen

Naast het normale aanbod heeft Parfum.nl ervoor gekozen om regelmatig mooie acties aan te bieden. Zo zijn er mooie maandaanbiedingen met daarin zowel damesgeuren als herengeuren en is Parfum.nl begin 2011 gestart met de extra voordelige dagaanbieding.

Deel dit tweede scherm op: