New Life University

Anatol Kuschpeta geeft impactvolle trainingen en workshops. Deelnemers geven aan dat ze meer grip krijgen op het leven. Van kruispunt in je leven naar weten wat je wilt, van succesvol naar de volgende stap, of van problemen naar op de rit, dit is waar New Life University en Anatol voor staan. Vier pijlers staan centraal: Body (gezondheid), Mind (gezond denken), Skills (vaardigheden) en Spirit (spiritualiteit).

Je leven leiden op jouw eigen, hoogstpersoonlijke manier. Onafhankelijk. Sterk. Bewust. Zonder hinderlijke ballast. Vrij. Communicatief en assertief. Succesvol en uitgebalanceerd. Te mooi om waar te zijn? Anatol vindt en belooft dat dat kan.

Hij richtte New Life University meer dan 15 jaar geleden op.

Over Anatol:
“Zijn uitzonderlijke naam erfde hij van zijn vader, die afkomstig was uit Oekraïne. Vroeger wilde hij chirurg worden, maar zijn gevoel stuurde hem uiteindelijk het pad op van coaching en training. En dat vakgebied zit hem als een zorgvuldig gesneden maatpak. Zijn drive, geestdrift en sterke wil om dingen te bereiken werken aanstekelijk. Hij durft, dat bewijst hij zijn hele leven al. Hij zei bijvoorbeeld tot drie keer toe zijn baan op, zonder dat er een nieuwe in het verschiet lag. Heeft zekerheden ingeruild voor ervaringen, heeft de wereld bereisd om zo een glimp op te kunnen vangen van de dingen die mensen bezighouden en bewegen.

Dat wat hij anderen voorhoudt, brengt hij zelf succesvol in praktijk: volg je hart, doe het!”

URL: www.newlifeuniversity.com/rtl4

Adres:
Zonnebaan 45
3542 EB Utrecht

WhatsApp: 0615217826
Tel: 0307504066

Email: info@newlifeuniversity.com

Deel dit tweede scherm op: