Minicamper CampUniQ

De Minicamper CampUniQ geeft u maximale vrijheid !

Heeft een gunstig brandstof verbruik en u kunt er zowel privé mee op pad om er uw boodschappen mee te doen en er heerlijke vakantie avonturen mee beleven.

Omdat de Minicamper CampUniQ voldoet aan alle regelgeving die er voor campers zijn, is het gunstige z.g. kwart of 25 % tarief van toepassing voor de wegenbelasting

De basis auto is een occasion of geheel nieuwe Ford Connect die wij voorzien van het fraaie, moderne en vernuftige CampUniQ interieur.
De CampUniQ is van alle gemakken voorzien zoals een comfortabel 2 persoons bed van 120 x 190 cm, verwarming, koelkast, fraaie keuken met spoelbak en kraan en een gascomfort die zowel binnen als buiten te gebruiken is.

Veel extra accessoires zoals onder meer een dakluifel, stand-alone tent, fietsenrek, etc. zijn optioneel verkrijgbaar.

De CampUniQ is leverbaar vanaf Euro 20.000 op basis van een occasion Ford Connect met nieuw interieur tot maximaal Euro 40.000 voor een geheel nieuw exemplaar. Dus ruime prijsstellings mogelijkheden !

Voor informatie: JB Kampeerauto’s bv Soest www.minicamper.nl

minicamper logo

Met de MAC Box van gewone auto naar Minicamper en weer terug !

DE MAC Box zijn een losse keuken – en bedmodule die gekoppeld worden waarmee u handig en snel uw combi, MPV of bestelwagen tot Minicamper transformeert en weer terug.

U bespaart op de kosten van een volwaardige camper, maar heeft toch een Minicamper met heerlijk bed van 120 x 190 cm , complete keukenuitrusting en extra opbergruimte.

De complete MAX Box zijn, afhankelijk van uw auto, verkrijgbaar vanaf Euro 3.250.

Voor informatie: JB Kampeerauto’s bv Soest www.macbox.nl

macbox logo

Deel dit tweede scherm op: