Kreativ Dental Kliniek

Sinds 1997 is het team van Kreativ Dental toonaangevend op het gebied van tandheelkundige zorgreizen. In de afgelopen jaren zijn al ruim 35.000 cliënten naar volle tevredenheid behandeld en nu kunnen ook cliënten uit Nederland en België in deze kliniek terecht.

Dit gaat over U!

Kreativ Dental was medio jaren negentig een van de eerste klinieken die tandheelkundige zorgreizen aanbood. Uitgangspunt daarbij was – en is nog steeds – het aanbieden van topkwaliteit tandheelkundige en tandtechnische zorg tegen een uiterst betaalbaar tarief. Destijds begonnen in een kleine praktijk, zijn wij er nu trots op u te kunnen ontvangen en behandelen in een van de modernste klinieken in de wereld. Ons team van tandartsen, kaakchirurgen, tandtechnici, assistenten en ondersteunend personeel staat garant voor behandelingen van hoogstaande kwaliteit en met de nieuwste technieken en state-of- the-art uitrusting. Meer dan 35.000 uiterst tevreden cliënten kunnen dat bevestigen.

Cliënten uit Groot Brittannië, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Italië, Frankrijk en zelfs Canada en, de Verenigde Staten komen al jaren naar Boedapest voor onze dienstverlening. En ook vanuit Nederland en België weten steeds meer mensen ons te vinden. Naast onze eersteklas behandelingen en onze ultramoderne technieken en apparatuur is het zeker ook onze unieke garantie, die ons onderscheidt van andere tandheelkundige klinieken. Onze sleutel tot succes delen wij graag met u. Leest u verder op deze site en ontdek hoe onze kliniek zich onderscheidt, welke voordelen een behandeling bij Kreativ Dental u oplevert en waar ons succes op gebaseerd is.

http://kreativdentalclinic.eu

Deel dit tweede scherm op: