Hollandsche hap – Zuurvlees

Ben Keulen heeft namens Slagerij Keulen uit Hulsberg/Nuth een hoge onderscheiding ontvangen uit handen van Tom Egbers, bekend van o.a. NOS studiosport.

Tijdens de jaarvergadering van Het Worstmakers Gilde, 17 januari jl. werd Slagerij Keulen uit Hulsberg/Nuth uitgeroepen tot Regionaal Kampioen.
Zo’n 394 vakmensen, 190 ondernemers en medewerkers(sters) waren afgelopen maandag naar Vianen getogen voor deze jaarlijkse happening.
Ieder jaar wordt in hun midden de beste Worstmakers bekend gemaakt.
Hiervoor worden, op onverwachte momenten,gedurende het jaar op verschillende momenten diverse producten uit het bedrijf beoordeeld. Dat gebeurt op geur en smaak door een vakjury, maar bovendien microbiologisch door TNO voeding.

De leden van het Worstmakers Gilde staan namelijk behalve voor lekkere, ook voor veilige en gezonde producten.
De onaangekondigde keuringen maken duidelijk dat worstmaker Ben Keulen 52 weken per jaar, samen met zijn team, een topprestatie levert en daar hoort deze geweldige onderscheiding bij.
Volgens Keulen is het geheim: de kwaliteit van de grondstoffen, de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen afgestemd op de wensen van zijn consumenten, in combinatie met het vakmanschap. Daarom worden onze worstsoorten en vleeswaren tot in de verre omtrek gewaardeerd.
Hier is sprake van passie, een ‘onvoorwaardelijke liefde’ voor het vak, en dat proef je!

keulen

Ben Keulen:
Logistiekstraat 5
6361 KE Nuth

Deel dit tweede scherm op: