Hobbelschommel en Hobbelpaard

Het leukste en spannendste buitenspeelgoed voor altijd! Kom naar buiten en ervaar het zelf!! De Hobbelschommel en het Hobbelpaard staan garant voor heel veel plezier. Alleen, met z’n tweeën of drieën, het maakt niet uit. De Hobbelschommel en het Hobbelpaard zijn sterk genoeg.

Hobbelpaard
Het Hobbelpaard is helemaal terug van weggeweest. Het model is revolutionair. Dit topdesign is qua vorm pure kunst. Zij is het speelgoed voor één kind, maar ook voor twee of drie tegelijk. Van de kwaliteit staat u helemaal versteld. Zij is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en is geschikt voor stevig gebruik. Door het grote schommelframe en de diepe zit is het een super veilig toestel dat niet over de kop kan vliegen. Veilig en toch sensationeel in gebruik!!

Hobbelschommel
De Hobbelschommel is de stoere opvolger van het hobbelpaard… maar toch anders! Dit speelgoed, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, is geschikt voor stevig gebruik. Door het grote schommelframe en de diepe zit is het een veilig toestel.
Voor de ontwikkeling van het Hobbelpaard maken we, net als bij de Hobbelschommel, gebruik van onbehandeld Douglashout of Larikshout. Dit type houtsoort is een zeer geschikt milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Made in Holland!

Kijk voor meer informatie op www.hobbelschommel.nl

hobbelschommel

Deel dit tweede scherm op: