HISWA 2016: KLAAR VOOR DE START

Van 16 t/m 20 maart vind je in RAI Amsterdam de nieuwste en mooiste boten, een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor ieder type boot én een boordevol activiteitenprogramma. Er is voor iedereen genoeg te beleven. Kortom, na een bezoek aan de HISWA ben je klaar voor de start van het watersportseizoen!

Honderden boten en duizenden accessoires
Zeven werelden bieden je alles op het gebied van watersport. Van HISWA Zeilen, met (open) zeilboten en daysailers, tot motorboten, RIB’s en buitenboordmotoren in HISWA Speed. Met het grootste aanbod sloepen en tenders ter wereld kun je in HISWA Sloep altijd de juiste boot vinden om mee op uit te trekken. Geen nieuwe boot nodig, maar wel toe aan nieuwe onderdelen, accessoires of onderhoudsproducten? Dan biedt HISWA Onderdelen & Accessoires uitkomst!

Nostalgie, winkels en funsports
Natuurlijk kun je op de HISWA ook lekker winkelen. In HISWA Shop kun je alle denkbare watersportspullen kopen. De wereld HISWA Klassiek biedt een prachtige collectie klassieke schepen en ook in de wereld HISWA Funsports wordt weer flink uitgepakt. Hier vind je alles op het gebied van wind- en kitesurfen, wakeboarden en stand up paddling (SUP), voor beginners en pro’s.

Activiteitenprogramma voor jong én oud
Ook is er een boordevol activiteitenprogramma, met leerzame workshops over bootonderhoud en boeiende verhalen in het Zeiltheater en Spiegeltheater. Daarnaast is er het InnovationLAB met spectaculaire innovaties, zoals onderzeeërs en een boot op zonne-energie. In de wereld Funsports vind je o.a. een skimboardbaan, waterskimachine, kitesurfsimulator en een groot bassin, voor een flinke portie waterpret. Ook in de RAI Haven barst het van de activiteiten! Met o.a. elektrisch varen, stand up paddling (SUP), spectaculaire wakeboarddemonstraties en zeilen voor de jeugd!

Kortom, HISWA 2016 is het perfecte dagje uit voor het hele gezin! Koop nu online je kaarten met korting (€12,50 i.p.v. €15,00 aan de kassa. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE EEN KAARTEN MET KORTING » http://www.hiswarai.nl/lp/algemeen/

Contact » http://www.hiswarai.nl/contact/
Openingstijden » http://www.hiswarai.nl/beursinfo/#tijden
Adres en route » http://www.hiswarai.nl/reis-en-verblijf/

Deel dit tweede scherm op: