Heerlijke kant-en-klare maaltijden

Niet altijd tijd of zin om zelf te koken? De kant-en-klare maaltijden van Enjoy Fresh staan binnen 6 minuten op tafel, heerlijk, vers en gezond. Door de slimme verpakking ligt je maaltijd op je bord alsof het net voor je klaargemaakt is. Niet meer eten uit een bakje dus. Kies uit een wekelijks wisselend menu van 6 maaltijden en gun jezelf (of iemand anders) het gemak en plezier van een lekkere, gezonde maaltijd.

Koelvers
De maaltijden van Enjoy Fresh worden bereid met weinig zout en veel verse groenten. Na de bereiding worden de gerechten snel gekoeld en koelvers bij je thuisbezorgd. Zo zijn je maaltijden in de koelkast tot maximaal zes dagen houdbaar. Komt het vandaag niet uit? Dan eet je het morgen.

Feestelijk op je bord
Je verwarmt je maaltijd in de magnetron in 6 minuten op 600W vermogen. Pak een bord, trek de bodem onder het bakje vandaan en er ligt een feestelijke maaltijd op je bord. Het oog wil ook wat.

Jouw eigen chef-kok
Voor wie geen tijd of zin heeft om te koken, of er (tijdelijk) niet of minder goed toe in staat is, zijn onze maaltijden een uitkomst. Met je magnetron heb je jouw eigen chef-kok in huis! De maaltijd wordt een moment om naar uit te kijken.

Proef het en ervaar het. Ga naar www.enjoyfresh.nl

Contact: info@enjoyfresh.nl of 06 40961674

ACTIE

Proef nu zeer voordelig de maaltijden van Enjoy Fresh: 4 maaltijden voor slechts € 19,75: https://www.enjoyfresh.nl/proefpakket-141.html
(tijdelijke actie, éénmalig per e-mailadres)

Deel dit tweede scherm op: