GreenYourself

MEER ENERGIE MET VITALE VOEDING
Bij GreenYourself laten we zien hoe makkelijk het is om VITALE VOEDING met meer groente en fruit op je dagelijkse menu te zetten, bij voorbeeld in de vorm van een Groene Smoothie. Een lekkere en gezonde groene smoothie maak je het beste met een hogesnelheidsblender, zie www.greenyourself.nl. Verse groente en fruit spelen een cruciale rol in het bereiken van meer vitaliteit. De krachtige BIANCO hogesnelheidsblenders van GreenYourself kunnen alle vitale bestanddelen uit groente en fruit in korte tijd vrij maken zodat je lichaam het direct op kan nemen. Zo heb je een heerlijke groene smoothie én vitaliteit binnen handbereik.

OVER GREENYOURSELF
GreenYourself is een initiatief van Brenda Bas. Brenda is vitaliteitscoach, begeleidt persoonlijke groeiprocessen van mensen en werkt vanuit een basis van natuurlijke voeding.
GreenYourself organiseert maandelijkse workshops over Vitale Voeding & Groene Smoothies, én GreenYourself heeft een webwinkel waarin top kwaliteit hogesnelheidsblenders worden aangeboden van het Duitse merk BIANCO om mensen te helpen naar een gezonder eetpatroon. Voor meer info: www.greenyourself.nl.

AARDBEI-BASILICUM SMOOTHIE
De smoothie die gemaakt werd tijdens de TV opnamen voor Life is Beautiful bevat de volgende ingrediënten:
2 koppen aardbeien
2 bananen, evt. bevroren
sap van 1 limoen
5 verse basilicumblaadjes
4 koppen verse spinazie
250 ml. amandelmelk

Deze smoothie bevat foliumzuur, vitamine B1 – B6, vitamine K, koper, magnesium, mangaan, fosfor, kalium en zink.

Deel dit tweede scherm op: