goldviz – realtime interactive visualization

Goldviz maakt Realtime Interactieve Visualisaties. Dit zijn visualisaties die zo gemaakt worden dat er nog verschillende dingen aan veranderd kunnen worden als je er mee bezig bent. Denk hierbij aan het aan- en uitzetten van spieren in een skelet, het veranderen van kleuren van een kastdeurtje, het aan- en uitzetten van lampen in je nieuwe virtuele huiskamer of het afspelen of stoppen van een animatie van een grote machine om te zien hoe alles werkt.

Onze visualisaties kunnen eigenlijk voor alles gebruikt worden maar zijn onder andere erg handig voor het uitleggen van medische toepassingen zoals operaties, de werking van medicatie en het geven van allerlei medische trainingen. Vaak is het moeilijk uitleggen aan een patiënt wat er momenteel in het lichaam gebeurt of hoe een behandeling er uit zal gaan zien voor de patiënt. Deze ruimte weten wij feilloos op te vullen met onze interactieve visualisaties.

Goldviz kan van iedere visualisatie verschillende producten maken. Bijvoorbeeld 3D animatie filmpjes, 360° animaties, virtual reality ervaringen, tablet en pc applicaties en interactieve presentatie tools.

Virtual reality is een nieuwe manier om onze interactieve visualisaties te bekijken. Het is een alternatieve realiteit waar je instapt door middel van een scherm in de vorm van een bril, de virtual reality bril. Op deze VR-bril wordt dan een visualisatie getoond. Als deze visualisatie interactief is, dan zal de intensiteit van de beleving vele malen groter zijn. De gebruiker zal in een andere wereld stappen en hier compleet in opgaan.

Kijk voor meer informatie op www.goldviz.nl

Deel dit tweede scherm op: