Gewrichtspijn (A.Vogel)

Meer dan 2 miljoen mensen in Nederland hebben te maken met gewrichtspijn.

Een gewricht is een overgang tussen twee botten waarbij beweging mogelijk is.
Als onze gewrichten goed en pijnloos werken realiseren we ons vaak niet zo goed hoeveel gewrichten we eigenlijk hebben.

Wat zijn de belangrijkste oorzaken van gewrichtspijn?
3 belangrijke oorzaken van gewrichtspijn zijn aan te wijzen:

  1. De eerste is Atrose – Artrose is een reumatische aandoening waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruitgaat en dunner en zachter wordt. Dit proces kan in alle gewrichten optreden. Maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt, zoals nek, onderrug, knieën, heupen, duim, vingers en grote teen. De aandoening komt relatief vaak voor, ongeveer één miljoen mensen in Nederland hebben artrose.
  2. Een andere belangrijke oorzaak is Artritis. Reumatoïde artritis is een ontstekingsziekte waarbij er een ontsteking in het gewrichtskapsel zit.
  3. Daarnaast heb je nog ouderdom, en slijtage. Waardoor mensen last hebben van gewrichtspijn.

Wat kun je er tegen doen?
Natuurlijk zijn er voor elke reumatische aandoening specifieke adviezen. Om de pijn te verzachten, zijn Atrosan tabletten van A.Vogel. De vormen een goede ondersteuning bij milde gewrichtpijn en reumatische gewrichtspijnen. Dit is een traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van een hoge concentratie Harpagophytum, ook wel Duivelsklauw genoemd.
Het is een 100% natuurlijk product dat in veel andere landen ook wel ‘de natuurlijke pijnstiller voor de gewrichten’ wordt genoemd. “Natuurlijk” is wel zo fijn, omdat je dit soort producten vaak voor een langere periode gebruikt!

Atrosan is ook goed te gebruiken in combinatie met reguliere geneesmiddelen. Het is wel aan te raden eerst te overleggen met je arts of apotheker.
Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Harpagophytum procumbens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

http://www.avogel.nl/

A Vogel logo

Deel dit tweede scherm op: