Finesse Bodyline Clinic

Op de IMCAS-beurs in Parijs werd de allereerste nieuwe UltraShape Power aan Finesse Bodyline Clinic overgedragen.

Finesse Bodyline Clinic in Woerden is wereldwijd toonaangevend op het gebied van het vergruizen van vetcellen en bestelde zelfs 2 van deze ultramoderne behandelapparaten.

Finesse Bodyline Clinic heeft de afgelopen 8 jaar ruim 3.500 behandelingen met veel succes uitgevoerd. Uit heel Nederland komt men naar het behandelcentrum van Cor Kok toe. „We zijn ongelooflijk druk.” En heel verwonderlijk is dat ook niet, legt de eigenaar uit. „Veel mensen hebben last van hardnekkige vetrolletjes. Lijnen of sporten helpt niet. Een operatieve cosmetische ingreep is vaak een stap te ver. Wij voeren liposuctie en facelift uit zonder operatie, Mensen gaan beter in hun vel zitten; ze knappen er zienderogen van op. Dat vind ik mooi om te zien.”

Het Woerdense centrum, dat werkt met vier verpleegkundigen, twee gewichtsconsulenten en een arts, verwijdert vetrollen met de UltraShape. „Het apparaat werkt als de niersteenvergruizer, maar dan voor vetcellen. UltraShape is een medische behandelmethode, het is het beste alternatief voor liposuctie.” Vetcellen die weg zijn, blijven weg omdat het lichaam geen nieuwe vetcellen aanmaakt.

UltraShape is een hele veilige methode omdat alleen vetcellen gevoelig zijn voor de geluidsgolven.

De allernieuwste UltraShape is nog geavanceerder en staat voor nog betere resultaten.

“Wij blijven investeren in de beste methode om het maximale resultaat te behalen, want alleen dat telt,” aldus Cor Kok van Finesse Bodyline Clinic in Woerden.

Meer informatie:

Finesse Bodyline Clinic bv
Pompmolenlaan 19A
3447 GK Woerden

Tel: 0348-409199

info@finessebodylineclinic.nl

www.finessebodylineclinic.nl

Resultaten

Deel dit tweede scherm op: