Emotioneel in Balans met A.Vogel

Passiflora Rustgevend Emotionele Balans helpt in tijden van stress. Veel mensen hebben in deze drukke maand last van stressvolle periodes of spanning.

70% van de Nederlanders ervaart wel eens periodes van stress of spanning. Het is voor de meeste mensen ook wel herkenbaar. Je agenda is overvol, zowel op je werk als privé, je maakt je misschien zorgen om je gezondheid of je financiële situatie… En ook deze decemberperiode is vaak heel druk. Cadeautjes kopen, een groot diner klaarmaken, verplicht familiebezoek….
In dat soort periodes kan het dan soms lastig zijn de nodige rust en ontspanning te vinden. Het kan daarnaast leiden tot vermoeidheid. Wat je ook kan merken, is dat het misschien wat lastiger wordt om emotioneel in balans te blijven. Periodes van stress en spanning kunnen ervoor zorgen dat je wat prikkelbaarder wordt, je krijgt misschien een wat korter lontje en bent sneller geïrriteerd. Het kan ook leiden tot stemmingswisselingen of een minder vrolijk en opgewekt gevoel. Je kent het wel, alles wordt je misschien even te veel.

En zeker in de decemberperiode hebben extra veel mensen hiermee te maken. Terwijl je juist dan op je best wil zijn!

A.Vogel Passiflora Rustgevend Emotionele Balans helpt in tijden van stress.

Het is natuurlijk niet mogelijk om alle oorzaken van stress of spanning weg te nemen, maar het is wel mogelijk om ervoor te zorgen dat je er rustiger mee om kunt gaan.

Tip: Passiflora Rustgevend Emotionele Balans. Dit geeft rust en ontspanning én helpt emotioneel in balans te blijven. Passiflora Rustgevend Emotionele Balans bevat een krachtige combinatie van kruiden en mineralen. Passiebloem helpt bij innerlijke onrust, Citroenmelisse en Valeriaan bij stemmingswisselingen, Magnesium helpt bij prikkelbare gevoelens en vermoeidheid. En tenslotte helpt Zink evenwichtig te blijven in stress-situaties.

http://www.avogel.nl/webwinkel/producten/Passiflora-Emotionele-Balans.php

A Vogel Passiflora Emotionele Balans

A Vogel Passiflora Emotionele Balans

Deel dit tweede scherm op: