Electro World: deskundig advies, service en kwaliteit

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs: daarvoor gaat u naar Electro World! De zelfstandige winkels van Electro World hebben passie voor hun werk en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Electro World staat voor de Beste Selectie elektronica apparatuur en biedt u daarbij de Beste Service en ondersteuning. Daarbij maakt het natuurlijk geen verschil of u in de winkel of in onze webshop koopt!

Deskundig advies op maat
Bij Electro World bent u aan het goede adres voor deskundig advies op maat. Bent u op zoek naar een nieuwe TV, die past bij uw levensstijl en wensen? U kunt het assortiment hier bekijken, maar voor een passend advies op maat gaat u natuurlijk naar één van de 80 winkels. U ontvangt een passend advies voor uw specifieke situatie.

Beste Selectie
Electro World helpt u ook graag met het maken van de juiste keuze. Hiervoor is het Beste Selectie-vergelijkingssysteem ontwikkeld. Dit systeem laat in één oogopslag zien hoe producten scoren op bepaalde categorieën. Vindt u energieverbruik erg belangrijk bij het kiezen van een nieuwe TV? Met het Beste Selectie vergelijkingssysteem maakt u eenvoudig uw keuze. U vindt het Beste Selectie-systeem in de Electro World folders, winkels en natuurlijk de webshop. U hoeft niet meer te zoeken, alleen nog maar te kiezen!

Service
Het personeel van Electro World heeft veel kennis en kan u van alles vertellen over het apparaat waar u naar op zoek bent. Maar bij Electro World kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld reparaties. De monteurs van de eigen technische dienst staan iedere dag voor u klaar. Wanneer u online het formulier invult, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Electro World helpt u graag!

Electro World
www.electroworld.nl

Deel dit tweede scherm op: