DeVink Estates – Zon, zee, vastgoed en belastingvoordelen – Ontdek Malta

DeVink Estates – Zon, zee, vastgoed en belastingvoordelen – Ontdek Malta

DeVink Estates is een advies- en makelaar bureau, een pionier op het gebied van de promotie van Malta voor Nederlanders. Of u het nu heeft over het aangename klimaat, de culturele hoogtepunten, de financiële voordelen of de huizenmarkt op Malta, DeVink Estates licht u graag in.

Onze doelstelling is om u van A tot Z te begeleiden met een verhuizing naar Malta. Om dit te kunnen realiseren maakt DeVink Estates gebruik van een exclusief netwerk van partners die zijn gekozen op ervaring, betrouwbaarheid en integriteit om u de beste service en expertise te bieden.

Bij het emigreren en kopen van onroerend goed komt heel wat kijken. Laat staan een aankoop in een ander land waarvan voor u de regels minder bekend zijn. Omdat op Malta tot in tegenstelling met Nederland makelaars zelden exclusieve verkooprechten hebben op vastgoed kunt u bij ons over heel Malta en het zustereiland Gozo vastgoed vinden. Maar DeVink Estates wilt u al vanaf de oriëntatiefase bijstaan. Daarom organiseren wij in samenwerking met belastingadvieskantoor Londen & van Holland een gratis informatieavond op vrijdag 23 september in Amsterdam.

Voor aanmeldingen en meer informatie kijkt u op: www.devinkestates.nl

Deel dit tweede scherm op: