Decupré

Wilt u weten welk matras voor u het beste matras is? Wilt u een gezonde en goede nachtrust?
Vraag dan een gedegen advies aan van de profs van Decupré, de marktleider in de gezondheidszorg. Dit is gratis en verplicht u tot niets. Vul met 12 klikken in 2 minuten het Advies Paneel in. Decupré helpt u bij een goede en gezonde nachtrust en helpt u om het beste matras en/of hoofdkussen te kiezen.

Het allerbeste slaapcomfort en de laatste innovaties in matrassen en hoofdkussens tegen verrassend voordelige prijzen zijn nu ook beschikbaar voor bij u thuis. Nu ook met ThermoProGel de innovatieve combinatie die uw slaaptemperatuur en bedhygiëne op een prettige en gezonde manier reguleert.

“Decupré is marktleider in de gezondheidszorg en dus specialist op het gebied van gezond slapen. Decupré is mijn bedrijf. Wij werken intensief samen met fysiotherapeuten en ziekenhuizen. Ik heb 25 jaar ervaring, ik stond in 1992 aan de wieg van Tempur en in 2000 van M Line en startte Decupré in 2002. Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Irene Best. Wij helpen u graag het traagschuim matras te vinden dat het best bij u past! Ik adviseer om het advies paneel in te vullen op onze website zodat men een gratis en vrijblijvend slaapadvies ontvangt.”

Voor meer informatie kijk op: www.decupre.com

Deel dit tweede scherm op: