De Lakeij

Naast een wisselende collectie voor in en om het huis zoals Baroque meubelen, Engelse stijl meubelen, spiegels, geuren en verlichting, vindt u een groot assortiment zijden bloemen en –planten bij De Lakeij. Of het nu gaat om bruidswerk, grafwerk of gewoon een gezellig boeket voor in uw huis of bedrijf, we kunnen het allemaal voor u maken!!

Bekijk ook eens onze brede geurcollectie met o.a. geur & luchtzuiverings lampen van Lampe Berger, en nieuw in onze collectie, geurende Scentchips!

Met o.a. de merken Le Clerq & Bouwman voor de verlichting, Baroque voor de geweldige decoratie en Simon Crown voor de banken, is de collectie van De Lakeij ruim compleet.

Mocht u toch iets anders zoeken, dan staan de specialiste van de Lakeij met hun “Personal Shopprogramma” altijd voor u klaar om datgene voor u samen te stellen wat geheel aan uw wensen zal voldoen.

Langs de weg van Philips Nederland naar het Catharina Ziekenhuis tegenover de Eendjesvijver, kunt u onze gezellige interieur- woonwinkel vinden in een mooi, nieuw, nostalgisch pand.

In een prettige ambiance van klassiek- eigentijdse Engelse stijl, kunt u bij De Lakeij terecht voor een betaalbaar klein kado tot een complete inrichting voor uw huis en/of bedrijf.

www.delakeij.nl

Deel dit tweede scherm op: