BIOPTRON® lichttherapie

De BIOPTRON® apparaten zijn Zwitserse medische apparaten met een innovatieve technologie die op basis van lichttherapie pijn, huidproblemen en wondheling behandelen. Het BIOPTRON® lichttherapie systeem maakt klinisch bewezen resultaten mogelijk in de preventie en behandeling van diverse medische aandoeningen, waaronder: chronische pijn, nek- en rugpijn, wonden en littekens, acne en psoriasis, sportblessures, veroudering, ontstekingen, artritis en het immuunsysteem.

Tijdens de lancering op de Beauty Trade Special 2016 in Den Bosch heeft BIOPTRON ® Nederland de felbegeerde award “Beauty Product of the Year 2016” in de wacht gesleept en is hiermee uitgeroepen tot het meest innovatieve product in de categorie apparaten. In 2014 won BIOPTRON® al de eerste prijs voor het beste anti-aging apparaat bij het 2e Esthetisch & Anti-Aging Medicine Europese Congres AMEC in Parijs.

De licht- en kleurentherapie van BIOPTRON® werkt op een natuurlijke manier door het eigen herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen door middel van lineair licht. Dit licht is een speciaal soort licht dat zich verspreidt in vlakke golven parallel aan elkaar. Het licht heeft een golflengte van 480 tot 3400 nanometer en bevat geen Uv-straling. Door een interne koeling ligt de temperatuur ter hoogte van de huid op maximaal één à twee graden Celsius hoger dan de normale lichaamstemperatuur.

De apparaten van BIOPTRON® laten dit licht toe in de huid tot in de diepere weefsels. Daardoor beperkt BIOPTRON® licht zich niet alleen tot het behandelde gebied van de huid. Het licht is effectief bij wondheling, bij behandeling van huidproblemen, bestrijdt pijn en verhoogt de opnamecapaciteit van de huid. Daarnaast activeert gepolariseerd licht de fibroblasten tot aanmaak van collageen en elastine en van nieuwe bloedvaatjes, zodat er een betere doorbloeding en een gezondere huid ontstaat.

BIOPTRON® lichttherapie heeft een stimulerend effect op het immuunsysteem wat leidt tot snellere en effectievere resultaten.
• Littekens
• Huidontstekingen
• Acne
• Rosacea
• Oppervlakkige bacteriële infecties

Voor meer informatie:
www.bioptron-nederland.nl
030-2000105
office@beauty-injection.nl

Deel dit tweede scherm op: