AZIË ONTDEKKEN MET DE CAMPER

Reis met je eigen camper over de Noordelijke Oude Zijderoute naar China en Tibet, terug naar Europa over de Zuidelijke variant!

Een reis maken met je eigen camper door de landen van de voormalige Sovjet-Unie in Centraal Azië over de Oude Zijderoute in de voetsporen van Marco Polo. China binnen rijden over een pas van bijna 3800m en aankomen in Beijing, een stad met meer inwoners dan in heel Nederland. Niet alleen de grote muur bezoek je, maar ook het beroemde Terracotta Leger en natuurlijk de met uitsterven bedreigde Pandabeer.
Vervolg de Oude Zijderoute en reis verder naar Tibet, over hoge bergpassen van de Himalaya, waar in Lhasa o.a. het Potala Paleis, de Jokhang Tempel, het Zomerpaleis van de Dalai Lama bezoekt en overnacht in het Mount Everest Base Camp, alvorens door de Centraal Aziatische landen zoals Kirgistan, Oezbekistan en Turkmenistan naar Iran te reizen. Uiteindelijk eindigt deze unieke wereldreis, na 170 dagen in Turkije en sta je weer voor de deur van Europa!

Azië Ontdekken 2017 is een ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Camperreis’© van Expedition Far East die u met uw camper kunt maken. Een camperreis voor wie ‘niet’ in een groep wil reizen met veel individuele vrijheid en de zekerheid van een goede ondersteuning.

Reisinfo

Landen:
Litouwen – Wit Rusland – Rusland – Kazachstan – Kirgistan – China – Oezbekistan – Turkmenistan – Iran – Turkije

Reisdata:
14 april t/m 30 september 2017 | Gegarandeerd vertrek!

www.expeditionfareast.com

Deel dit tweede scherm op: