ACSI Campingspecialisten

ACSI is dé campingspecialist van Europa. Al 51 jaar is er de vertrouwde, groene campinggids, die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers én campingeigenaren!

Algemene informatie over kamperen op internet, georganiseerde kampeerreizen en kant-en-klare kampeeraccommodaties in Europese landen. En natuurlijk Europa’s best bezochte website met campings. ACSI is klaar voor de toekomst!

Eerst was er de campinggids.
Die is uniek omdat alle opgenomen campings jaarlijks door een inspecteur worden bezocht. ACSI geeft campings geen waarderingscijfers, maar uitsluitend objectieve informatie en kwaliteitseisen. Kampeerders weten het te waarderen, want die bepalen zelf wel welke voorzieningen ze nodig hebben en wat ze een fijne camping vinden.

ACSI levert een hele reeks producten en diensten voor de kampeerder.
Er is een breed assortiment gedrukte campinggidsen, een DVD met alle campings en extra’s als een ingebouwde routeplanner. Veel informatie op de websites van ACSI. De website om campings te zoeken www.eurocampings.eu is zelfs de bestbezochte kampeersite van Europa.

U kunt ook op reis met ACSI.
Georganiseerd, geheel verzorgd, avontuurlijk met eigen caravan of camper: er is voor iedereen een kampeervakantie op maat. Kijk voor onze reisproducten onder ACSI Producten. Daar vindt u de ACSI Kampeerreizen, Suncamp holidays en CampingCard ACSI.

De ruim 130 ACSI-medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw vakantie onvergetelijk te maken. Er reizen meer dan 300 inspecteurs door Europa om campings te beoordelen.

Dus: wie aan kamperen denkt, denkt aan ACSI.

Voor meer informatie: www.acsi.eu
Facebook: https://www.facebook.com/ACSIcampings

Logo ASCI campingspecialisten

Deel dit tweede scherm op: