VAYA Resort St. Anton

Maak kennis met de gigantische wereld van bergtoppen en skipistes rondom het Oostenrijkse St. Anton. Dit skigebied behoort tot de beste van de wereld en trekt elk winterseizoen vele wintersportliefhebbers. VAYA Resorts realiseert in dit mondaine dorp de bouw van 33 luxueuze appartementen op een unieke locatie, zodat u een slimme investering combineert met heerlijk vakantiegenot.

Een oase van luxe en comfort
Alle appartementen van het VAYA Resort St. Anton zijn op het zuiden gelegen en bieden een wonderlijk uitzicht op het dorp, de pistes en het imposante berglandschap. Ze worden onder meer voorzien van een volledig ingerichte keuken, modern sanitair, eikenhouten vloeren en hoogwaardig meubilair. Een aantal appartementen beschikt over een eigen sauna en er zijn gemeenschappelijke voorzieningen aanwezig zoals een wellness en ondergrondse parkeergarage.

Waardevol vastgoed met een goed rendement
Als ervaren ontwikkelaar in Oostenrijk is VAYA Resorts altijd op zoek naar de mooiste locaties. Daarbij is een business plan ontwikkeld waarbij u verzekerd bent van een gegarandeerde verhuuropbrengst en zorgeloze aankoop.

Uniek en eenmalig aanbod
Het bouwproject wordt na het winterseizoen hervat en opgeleverd in december 2016; op tijd voor het volgende winterseizoen. Dat klinkt wellicht nog ver weg, maar veel kopers gingen u al voor. Oostenrijk is zeer zuinig in het uitgeven van ontwikkelgrond, terwijl de vraag naar bedden voor verhuur juist heel hoog is. Daarom is het aanbod uniek en eenmalig. Benieuwd naar de beschikbare appartementen? Bekijk dan snel de website van VAYA Resorts en neem contact op.

Meer info:
http://www.vayaresorts.com/nl/resort/sankt-anton

E-mailadres
info@vayaresorts.com

tel
0031 620189241

Vaya resorts

Deel dit tweede scherm op: