Nova Terra Group

Nova Terra Group toonaangevend in duurzame energie

De Nova Terra Group uit Maastricht is een jong, maar uiterst deskundig bureau
Voor duurzame energie. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen, led verlichting en aardwarmte.

Met het gebruik van deze energiebronnen kunt u enorme besparingen maken op uw energierekening.

Kijk op onze website voor alle informatie en laat ons uitrekenen
Wat u per jaar kunt besparen op uw energie rekening.

Verder kunt u ons altijd bellen voor verdere informatie en het maken van een afspraak.

Voor meer informatie:
Nova Terra Group
Meierruwe 7b
6218 az Maastricht

Email: novaterragroup45@gmail.com
Tel: 043 785 0725
Mob: 06 589 08 265

Elfriede Thiessens:

In Sierra Leone kwam de Solar rugzak mij ontzettend goed van pas. Ik had hem gekregen van mijn vader toen ik naar West Afrika vertrok als Ebola Verpleegkundige. Er was op de compound maar op bepaalde uren elektriciteit, maar ik kon mijn laptop en telefoon altijd opladen dankzij mijn rugzak. Telkens wanneer we buiten kwamen om naar het Ebola Management Centre te gaan nam ik hem mee en laadde de batterij van de rugzak op in de Afrikaanse zon. In de jungle moeten je spullen behoorlijk robuust en hufterproof zijn. Tot mijn grote verassing bleek het zonnepaneeltje op de rugzak van zeer degelijke kwaliteit. Er werd nogal eens mee gegooid en gesmeten tijdens mijn periode in Afrika.

http://www.oavm.eu/OAVM-Consultancy/Nova-Terra-Group-Zuid-Afrika.html

Deel dit tweede scherm op: