Longevity en de kunst van vitaal ouder worden

Longevity is onze filosofie om vitaal ouder te worden en daardoor langer gelukkig te leven. Vanuit deze filosofie geloven wij in een totaalaanpak die de natuurlijke balans tussen innerlijke gezondheid en uiterlijke verzorging herstelt, waardoor veroudering slechts nog geassocieerd wordt met de ontwikkeling van wijsheid en niet alleen maar met verlies van vitaliteit.

Dit doen wij door advies en begeleiding te geven op het gebied van voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en educatie, onze eigen schijf van 5. In samenwerking met topkwaliteitsmerken en professionals uit verschillende disciplines.

Onze vitale schijf van 5
Onze 5 bouwstenen voor vital-aging versterken elkaar bij gecombineerd gebruik en elke bouwsteen alleen geeft ook al merkbare resultaten. Vitaliteit is altijd het einddoel van elke afzonderlijke schijf maar er zijn vele combinaties die vitaal ouder worden mogelijk maken.

De meest complete en verantwoorde verzameling van bodycontouring en anti-aging behandelingen in de wereld staat tot uw beschikking, doordat die met veel zorg en aandacht vanuit de Longevity-filosofie voor u geselecteerd is.

Vitaal ouder worden is veel meer dan figuurcorrectie alleen
Vitaal ouder worden en een tijdloze uitstraling verkrijgen kan op vele manieren. Door verschillende (persoonlijke) omstandigheden of in combinatie met andere esthetische behandelingen kunnen figuurcorrigerende methoden voor gezicht en/of lichaam gewenst zijn. De eenzijdige aanpak echter van alleen de huid, vetcellen, spieren, lymfedrainage, beweging of voeding is vaak niet voldoende voor een bevredigend totaalresultaat. Een meer holistische aanpak waarbij figuurcorrigerende technieken gecombineerd worden met originele wetenschappelijke inzichten die bewezen effect hebben op vitaliteit en gezondheid, biedt wél de gewenste persoonlijke resultaten en werkt nog sneller ook!

Onze Ultratone Dreamshaper met Biostimulatie staat centraal binnen het Longevity totaalconcept
Een beproefde en veelzijdige manier die het Longevity totaalconcept op vele facetten ondersteunt, is de aanpak met behulp van Biostimulatie. Het menselijk lichaam bestaat uit een Bio-elektrisch energienetwerk. Om de verschillende spiervezels aan te spreken, vetvrijgave te stimuleren, de circulatie te verbeteren, afvalstoffen te verwijderen en de huid te verjongen zijn afwisselende patronen en opeenvolgingen van specifieke signalen nodig. De Ultratone Dreamshaper biedt meer dan 250 combinatiemogelijkheden en garandeert zo maatwerk.

Wij werken graag samen met pionier Ultratone
De wetenschappers van Ultratone zijn pioniers op het gebied van Biostimulatie waarbij het steeds veranderende patroon van golfvormen, door elektrische impulsen, direct met de lichaamscellen kan communiceren. Hierdoor worden biologische processen gestimuleerd en verschillende weefsels zoals spieren, de huid, het lymfatisch systeem en het circulaire systeem gevoed en op de juiste manier geactiveerd om optimale, snelle en langdurige resultaten te krijgen.

Uw cadeau!
De Ultratone Bioenergy systemen geven een dusdanig direct resultaat dat dit al binnen een proefbehandeling van 15 minuten zichtbaar is. Wij bieden u graag een GRATIS PROEFBEHANDELING BIJ EEN ULTRATONE INSTITUUT NAAR KEUZE aan om uzelf te overtuigen van de werking van Biostimulatie en kennis te maken met onze andere mogelijkheden om vitaal ouder te worden.

Bezoek http://www.ultratone.nu voor de dichtstbijzijnde professionele salon, die vanuit de Longevity-filosofie werkt met Ultratone.

Opening eerste Longevity Lifestyle Center van Nederland op 14 mei 2016
Op 14 mei opent het eerste Longevity Lifestyle Center van Nederland haar deuren in Maarssen (Utrecht) waar een team van vakmensen met elkaar samenwerkt om consumenten te begeleiden naar hun meest vitale zelf. Een speciaal opgeleide Longevity Lifestyle Coach stelt individuele totaalplannen op waarbij op basis van de Longevity-filosofie een combinatie gemaakt wordt van producten, behandelingen, methoden en adviezen op het gebied van voeding en beweging.

www.longevity.nu
Bezoek onze website voor meer specifieke informatie over behandelmethoden en de werking daarvan. Bekende andere producten die Longevity exclusief op de esthetische markt heeft geïntroduceerd zijn onder andere Geneo+ (OxyGeneo & TriPollar) waar momenteel ruim 120 instituten in Nederland en België mee werken.

Deel dit tweede scherm op: