Herinneren, herdenken en leren over leven, dood en afscheid

Met meer dan 100 jaar ervaring is Yarden dé afscheidsspecialist van Nederland. Yarden ondersteunt en inspireert nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie.
Door voorlichting en het organiseren van activiteiten bevordert Yarden bewustwording over leven, dood en afscheid. Yarden maakt een goed en waardig afscheid voor iedereen in Nederland bereikbaar, want een goed afscheid helpt mensen verder.

Yarden is met bijna één miljoen leden, 800 medewerkers, 150 vrijwilligers, 70 uitvaartverzorgers, 41 uitvaartcentra, 26 franchisenemers, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen altijd in de buurt.

Voor meer informatie over Yarden: www.yarden.nl

Herinneringsbijeenkomsten Moederdag

Op zondag 10 mei 2015 is het Moederdag. Op deze dag worden onze gedenkparken en begraafplaatsen druk bezocht. Moederdag is voor veel mensen een belangrijke dag om te herinneren aan hun dierbare moeder of oma.

Daarom organiseert Yarden speciaal op Moederdag een herinneringsbijeenkomst op verschillende locaties in het land. U heeft dan alle gelegenheid uw moeder, oma of andere geliefde te herdenken en terug te denken aan de persoon die zij of hij was.

Over Afscheid, herinneren en herdenken schreven Ron Bavelaar en Adjiedj Bakas het boek ‘Trends in afscheid en herinneren’. U kunt het gratis meenemen bij onze herinneringsbijeenkomst.

Kijk voor de deelnemende locaties en openingstijden op www.yarden.nl/herinneringsbijeenkomst.

Yarden logo

Deel dit tweede scherm op: