Gloss magazine

Daar is hij dan, Gloss 43! Fris, vrolijk, 100 pagina’s dik en in een compleet nieuw jasje gestoken met nog meer informatie voor jou als lezer op het gebied van health, beauty, mode en lifestyle en natuurlijk met het laatste nieuws rond de sterren zoals je van ons gewend bent.

Romy Schneider & Alain Delon
De Gloss Spannende Liefdesverhalen vertellen over verhoudingen en huwelijken waar iedereen over sprak. Het zijn verhalen die een kijkje geven in het leven van de sterren en soms in koninklijke huwelijken van weleer. Reportages met een zweem van nostalgie, over liefdesparen die nog altijd tot de verbeelding spreken, zoals deze eerste uit een lange reeks: Romy Schneider en Alain Delon.
Heerlijk om bij weg te dromen…

Generatie WOW
Levenslust is de beste remedie tegen een saai leven. De vijftigers en hun zestiger en zeventiger zusters hebben de heilige graal ontdekt voor een leuk leven. Ze volgen met hart en ziel hun passie en maken van iedere dag een feestje. Geen wonder dat deze WOW-generatie een fantastisch voorbeeld is voor de veertigers. Het leven wordt alleen maar mooier. Deze vrouwen verklappen je hun geheim.

La dolce vita met signor Clooney
George Clooney heeft een heerlijk huis in Noord-Italië. De kapitale geel geverfde villa, getiteld Villa Oleandra, ligt aan het Comomeer. Hier trekt de acteur zich terug met zijn vrouw voor homemade bordjes pasta en romantische avonden met lange gesprekken bij kaarslicht

Badmode à la 2016
Gaan we voor een badpak of bikini? En welke kleur, stijl en model moet deze dan hebben? Gloss zet voor jou de hipste hebbedingen voor op het strand (of het zwembad of je achtertuin) op een rijtje!

Kun je geen genoeg krijgen van Gloss? Like dan onze Facebookpagina en kom nog dichter bij het leven van de sterren.

http://www.glossmagazine.nl

gloss magazine logo

Deel dit tweede scherm op: