De NieuweVaarkaart

DE NIEUWEVAARKAART; MEER DAN VAREN ALLEEN

Tijden veranderen. Vroeger was een kaart er alleen in gedrukte vorm. Hierdoor zat deze boordevol informatie. Denk bijvoorbeeld aan openingstijden en voorzieningen van een jachthaven. Nu bijna iedereen onderweg wel over een smartphone of tablet beschikt om real time informatie binnen te halen, kunnen we de kaartinformatie digitaal verrijken.

De gedrukte kaarten kunnen zich nu beperken tot een goed overzicht van het betrokken gebied, waarop je je als gebruiker kunt oriënteren en je tocht kunt plannen. Wil je tijdens het varen de aanvullende informatie, dan kijk je snel even op je smartphone of tablet.

Ook de watersporter is veranderd. Vroeger was de watersporter vooral de bezitter van een boot, die daar al zijn vrije tijd aan besteedde. Tegenwoordig gaat het veel meer om de totaalbeleving op en om het water. Aan de wal wil je weten wat er allemaal te vinden en te beleven is. Waar kan je boodschappen doen, geld pinnen, een fiets huren, lekker eten, met de kinderen leuke dingen doen, noem maar op.

De NieuweVaarkaart biedt dat allemaal. De app, als onderdeel van de NieuweVaarkaart, vertelt je precies, waar je wat kunt vinden. Dat maakt hem uniek en anders dan de ‘oude’ waterkaarten.

Interesse: ga naar www.nieuwevaarkaart.com en stel je vaargebied zelf samen. Door het 2=1 principe koop je namelijk één kaart en mag je er één gratis bij uitzoeken. De bijbehorende app is in het eerste jaar kosteloos.

Deel dit tweede scherm op: