24Shoppingstreet.nl Alle winkels altijd online geopend

Alle winkels altijd online geopend

Wij zijn afgelopen maart begonnen met 24Shoppingstreet. Waarom zijn wij gestart? Omdat wij geconstateerd hebben dat er gigantisch veel leegloop is in de winkelstraten in heel Nederland. De aankopen die tegenwoordig gedaan worden door de consument zijn voor 70% online. Wij spelen dus in op deze wijziging in het shopgedrag van de consument. De service na de aankoop is dat elke ondernemer een eigen accountmanager krijgt toegewezen die altijd het persoonlijke contact is binnen onze organisatie. De accountmanager helpt de ondernemer met het vernieuwend houden en aantrekkelijk houden van de etalages bij ons op de website. U kunt hieronder verstaan dat de winkel of showroom via een 360 graden film op een moderne en pakkende manier gepresenteerd wordt. Tevens kunnen er 9 foto’s van artikelen, speciale acties geplaatst worden die extra onder de aandacht worden gebracht. Deze 9 foto’s mogen aangepast worden als nieuwe aanbiedingen of producten in het assortiment beschikbaar komen. Als extra persoonlijke after-sales zal de accountmanager maandelijks of 2 maandelijks evalueren en indien nodig bijsturen op strategie.

24Shoppingstreet.nl is het nieuwe online winkel platform van Nederland.
Wij verwelkomen elke bezoeker in onze hoofdstraat waar op een eenvoudige en leuke manier in de etalages van onze winkels en warenhuizen gekeken kan worden.

Naast onze hoofdstraat hebben wij ook verschillende themastraten zoals de schoenenstraat, kledingstraat, parfumeriestraat, outlet etc. Volop keus voor de bezoeker om lekker te shoppen wanneer men wenst eventueel in alle rust en comfort vanuit het eigen huis, in de trein of waar dan ook met gebruik van tablet, mobiele telefoon of laptop.

Wij willen u graag uitnodigen om onze website te proberen.

U krijgt van ons een eigen online winkelpand of een etage in één van onze warenhuizen.

In uw online winkel komen de logo’s van uw bedrijf prominent in beeld. De winkel wordt met behulp van professionele foto’s en een 360graden film ingericht om een zo realistische en pakkende beleving van uw bedrijf te verzekeren. Uw assortiment wordt via een online etalage overzichtelijk getoond waarbij uw topproducten en/of aanbiedingen duidelijk in beeld komen.
Vervolgens linken we de diverse onderdelen van uw winkel aan uw eigen webshop en de product – actiepagina’s.

Bezoekers komen via 24Shoppingstreet direct terecht op uw eigen website.

Meer informatie: http://www.24shoppingstreet.com/dev/

Deel dit tweede scherm op: