Vergroot uw succes met huidanalyse-apparatuur van sQinno

sQinno houdt zich bezig met de distributie en verkoop van geavanceerde apparatuur voor huidanalyse en het geven van ondersteunende commerciële trainingen. Onze apparatuur en trainingen bieden professionals zoals u de tools om een nóg effectiever huidverzorgingsadvies en behandelplan te maken. Hiermee kunt u uw klanttevredenheid, klantloyaliteit en natuurlijk uw omzet sterk vergroten.

Zien is geloven
De huidige consument heeft meer kennis van huidverzorging dan ooit en koestert hoge verwachtingen van behandelingen en cosmetische producten.

Als professional heeft u natuurlijk alle kennis in huis om uw klanten te kunnen helpen. Toch is het waardevol om uw expertise te kunnen ondersteunen met overtuigend, zichtbaar bewijs. Het kan allemaal met de geavanceerde huidanalyse apparatuur van sQinno.

Meer omzet dankzij unieke beelden van de Observ 520
Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van vijf verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. De beelden die de Observ 520 genereert, geven u de gelegenheid om uw huidverzorgingsadvies te perfectioneren, terwijl ze uw cliënt overtuigen van de noodzaak van een behandeling. Zo kunt u uw klanttevredenheid én uw omzet verhogen.

Wees problemen voor met de Observ 520
Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Het wordt zo mogelijk om uw advies of behandeling af te stemmen op de toekomst en eventuele problemen voor te zijn.

Fluorescentie technologie voor de huid
De Observ 520 brengt huidaandoeningen aan het licht met een ongeëvenaarde helderheid en contrast. De lamp is voorzien van een unieke gepatenteerde technologie die de huidfluorescentie laat zien door middel van een lage dosis UV-straling. Door de UV-straling lichten de cellen in de huid op in unieke kleuren en patronen. Verschillende condities en huidaandoeningen kunnen hierdoor snel en gemakkelijk worden geïdentificeerd. De UV-intensiteit is een fractie van het natuurlijke zonlicht en slechts een derde van de conventionele Wood’s lamp. Observ is daarmee het beste apparaat om de huid grondig vanuit een ander lichtperspectief te bekijken.

Meer info: http://www.sqinno.com/home/

Deel dit tweede scherm op: