Verbrand?
BOEGEM BALSEM®

Boegem Balsem is een medisch hulpmiddel en wordt toegepast als eerste hulp behandeling van de verbrande (bestraalde) huid, die gesloten is.

boegem balsem tube tegen verbrandingAls je je verbrand hebt en Boegem Balsem in huis hebt kun je de meest effectieve hulp direct bieden en de pijn snel wegnemen. Snel handelen is bij verbranding essentieel. Hoe langer de hitte van bijvoorbeeld heet water in de huid blijft, hoe langer de pijn aanhoudt en hoe groter de kans op littekenvorming wordt. Na het aanbrengen van de balsem zal de pijn snel verdwijnen. De onderzoekers van TNO bewezen in 1992 dat door snel aanbrengen van Boegem Balsem de verwoestende hitte als door een magneet in een hoog tempo uit de huid wordt getrokken. Maar ook als de balsem niet direct wordt aangebracht kan het de huid alsnog helpen om pijnloos en mooi te herstellen. De kwaliteit is gegarandeerd doordat Boegem Balsem in 2005 als medisch hulpmiddel voor Europa is geregistreerd.

De balsem is zowel effectief bij lichte verbrandingen zoals bijvoorbeeld door de zon, als bij verbrandingen zoals door kokend water of hete voorwerpen, maar er zijn meer toepassing, zoals gebruik bij een schrale, geïrriteerde huid, bij bestraling, uitslag bij zonne-allergie of bij luier-uitslag.
Boegem Balsem is te koop bij apotheken en drogisten en via webwinkels.

www.boegembalsem.com

Facebook

Deel dit tweede scherm op: