Vaya Resorts Serfaus

Op een toplocatie in het familievriendelijke wintersportdorp Serfaus wordt VAYA Resort Sankt Zeno Lodge gerealiseerd. Dit resort met hotelvoorzieningen op 4-sterren niveau, zoals een verwarmd binnenzwembad met een apart kinderdeel en een bijzonder luxe wellness center, is rustig gelegen op een zonnige locatie, pal aan de rand van het dorp en dankzij de nabije loopbrug bent u binnen no time in het gezellige centrum en bij de skilift. Kortom: u vindt hier alles op loopafstand.

Evenals de voorgaande projecten van VAYA Resorts omvat ook dit project hoogwaardige, compleet ingerichte appartementen die u dankzij gegarandeerde verhuuropbrengsten een interessant rendement opleveren oplopend tot 6,4% op het eigen vermogen. De appartementen zijn voorzien van ruime balkons en terrassen die u een indrukwekkend uitzicht bieden op de skipiste, het imposante berglandschap en het prachtige dorp. Door de diversiteit aan grootte en indeling kan iedereen een appartement naar wens vinden. Deze variëren van 1 tot meerdere slaapkamers en badkamers.

Het resort wordt uitgevoerd in een Oostenrijkse bouwstijl en de appartementen worden voorzien van een bijzonder luxe Alpine stijl inrichting met alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. Denk hierbij onder meer aan een volledig ingerichte keuken, modern sanitair, eiken houten vloeren en hoogwaardig meubilair. Door het gebruik van natuurlijke materialen vindt u in het complex de warme en ‘Gemütliche’ sfeer die zo kenmerkend is voor de Oostenrijkse Alpine stijl.

De prachtige appartementen in combinatie met de luxe gemeenschappelijke voorzieningen als het zwembad, het luxe wellness center met o.a. sauna’s, Turks stoombad, infraroodcabine en rustruimte, en daarnaast het restaurant, bar, kinderspeelruimte, receptieruimte en niette vergeten een parkeergarage, maken van Sankt Zeno Lodge een geweldig thuis in de Oostenrijkse Alpen. Zowel ’s winters als zomers!

Het is vrijwel onmogelijk om in deze regio een appartement te kunnen kopen, dus bent u geïnteresseerd in een slimme investering in het zeer gevarieerde en familievriendelijke dorp Serfaus? Neem dan snel contact op voor meer informatie over dit unieke project op toplocatie middenin het immense skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis.

Voor meer informatie:

http://www.vayaresorts.com/nl/serfaus-sankt-zeno-lodge
info@vayaresorts.com
tel.: 0031-620189241

Deel dit tweede scherm op: