Sociale media op maat voor senioren

Met de interactieve fotolijst van Familie-linq kunt u eenvoudig foto’s en berichten ontvangen van uw (klein)kinderen – zelfs als u geen internet ambities heeft. De fotolijst is zeer eenvoudig te bedienen: u zet hem aan en de foto’s komen vanzelf voorbij.

In tegenstelling tot een ouderwets digitaal lijstje is dit namelijk een communicatiemiddel. De kinderen kunnen hun leven nu direct met oma en opa delen. Ze maken een foto en sturen hem direct naar de huiskamer van oma.

Zij hoort dan een vogel fluiten en weet dat iemand aan haar denkt. Als zij de foto leuk vindt drukt ze op een “leuk” knopje. Zodra ze meer ervaring heeft kan ze zelfs een bericht terug sturen.

Eenvoudig, leuk en verbindend!

De fotolijst is ontworpen en ontwikkeld door Lilian Kuiper. Zij bedacht dit idee in 2010 toen ze bij TNO onderzoek deed naar Sociale Netwerken van ouderen. De 400.000 ouderen voor wie een i-pad of smartphone te ingewikkeld is raken steeds meer geïsoleerd: jongeren zijn niet meer gewend om te bellen, maar sturen liever een foto of bericht.

Dit is typisch een product dat de familie cadeau doet met Kerst, Moederdag of voor een verjaardag. Senioren kunnen namelijk de meerwaarde zelf niet inschatten en zijn te bescheiden om “anderen te belasten”.

Kijk op www.familie-linq.nl voor meer informatie of bel: 06-24384513.

Op facebook staat onze decemberactie: Win een gratis Familie-linq fotolijst, ter waarde van €185 (inclusief één jaarabonnement t.w.v. €100).

familie-ling logo

Deel dit tweede scherm op: