Sociale media fotolijst voor senioren

Met dit interactieve fotolijstje van Familie-linq kunt u oma écht verrassen deze Moederdag! Vanaf nu stuurt u eenvoudig foto’s en berichten naar oma– zelfs als zij geen zin heeft in technologische fratsen. De fotolijst is zeer eenvoudig te bedienen: u zet hem aan en de foto’s komen vanzelf voorbij.

In tegenstelling tot een ouderwets digitaal lijstje is dit namelijk een communicatiemiddel. De kinderen kunnen hun leven nu direct met oma (of opa) delen. Ze maken een foto en sturen hem direct naar de huiskamer van oma.
Zij hoort dan een vogel fluiten en weet dat iemand aan haar denkt. Als zij de foto leuk vindt drukt ze op een “leuk” knopje. Zodra ze meer ervaring heeft kan ze zelfs een bericht terug sturen.

Eenvoudig, leuk en verbindend!

De fotolijst is ontworpen en ontwikkeld door Lilian Kuiper. Zij bedacht dit idee samen met senioren tijdens een project bij TNO. De 400.000 ouderen voor wie een i-pad of smartphone te ingewikkeld is raken steeds meer geïsoleerd: jongeren zijn niet meer gewend om te bellen, maar sturen liever een foto of bericht.

Dit is typisch een product dat de familie cadeau doet met Kerst, Moederdag of voor een verjaardag. Senioren kunnen namelijk de meerwaarde zelf niet inschatten en zijn te bescheiden om “anderen te belasten”.
Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Als u vóór moederdag een Familie-linq fotolijst bestelt ontvangt u 20 Euro korting. Gebruik hiervoor de code RTLMOEDER

Kijk op www.familie-linq.nl voor meer informatie of bel: 06-24384513.

facebook

familie-ling logo

Deel dit tweede scherm op: