SchotseHooglanders.nl

Gezond en duurzaam grasgevoerd natuurvlees, rechtstreeks van boer naar uw keukentafel! www.SchotseHooglanders.nl verkoopt dit prachtige product via de website www.SchotseHooglanders.nl.

Wij, Jelwin en Ymkje Kuipers hebben zelf Schotse Hooglanders en Hereford runderen. Daarnaast kopen we slachtrijpe runderen van collega boeren. Zo zijn de hereford runderen uit het filmpje van collega boer dhr. Teuben. Deze grazen nabij het Harderbos.

Voor alle runderen geldt dat ze 100% grasgevoerd zijn, ze krijgen dus geen krachtvoer bijgevoerd, maar groeien van gras en kruiden.

Dit vlees heeft vele voordelen voor degene die het eet, maar ook voor de dieren. Grasgevoerd betekend namelijk het hele jaar buiten grazen in kudde verband. Een leven zoals de natuur het bedoeld heeft.

Doordat de runderen geen krachtvoer (granen / soja) bijgevoerd krijgen is het vleesproduct erg gezond. Grasgevoerd lees bevat een hoger gehalte aan gezonde voedingsstoffen dan gangbaar geproduceerd vlees.
Het vlees van www.SchotseHooglanders.nl komt tot stand zonder antibiotica en andere groeistimulerende middelen.
Veel mensen vinden vlees van gras gevoerde koeien veel smaakvoller dan vlees van graangevoerde koeien. De smaak doet denken aan de smaak van vroeger. Het vlees heeft een gemarmerde structuur wat ook de smaak ten goede komt.
Naast grasgevoerd natuurvlees verkoopt www.SchotseHooglanders.nl ook antibioticavrije kip en rauwmelkse kaas.

Alle producten zijn online te bestellen en worden in heel Nederland en Belgiƫ thuisbezorgd op een zelf gekozen dag.

Heel graag tot ziens op onze website www.SchotseHooglanders.nl.

Deel dit tweede scherm op: