Pure & Original Kalkverf aanbrengen

Pure & Original Kalkverf
Voor een prachtig mat effect.

Kalkverf van Pure & Original is een 100% natuurlijke verfsoort die vanwege zijn uitstraling en zijn milieuvriendelijkheid populair is. Kalkverf van Pure & Original is 100% mineraal en gekleurd met natuurlijke pigmenten. De uitstraling is extreem mat, uw muren krijgen een verweerde, doorleefde uitstraling die mooier en mooier wordt naarmate de tijd verstrijkt.

Kalkverf is een natuurproduct met veel voordelen:
• Het is 100% mineraal en dus milieuvriendelijk
• Het voorkomt vochtproblemen, is zeer ademend en sluit de muur niet af
• Heeft heeft een unieke, bijzonder mooie uitstraling
• Is onbrandbaar
• Is schimmel- en moswerend
• Zorgt het voor een aangename atmosfeer in de ruimte.

 
 
Kalkverf aanbrengen is heel eenvoudig te doen.
Het unieke streperige of wolkerige effect is bijzonder mooi en om deze uitstraling te verkrijgen hoeft u geen speciale techniek toe te passen. De kleurnuances zitten in de verf.

Kalkverf is eigenlijk één van de meest eenvoudige verfsoorten om aan te brengen. Opzetten met een kalkkwast, dit is een blokborstel met extra lange en stevige haren. Schildert eenvoudiger, makkelijker en sneller.

Behandelen de muur voor met de WallPrim, dit zorgt voor een optimale hechting. Meer informatie over het aanbrengen van kalkverf, lees de Fresco – kalkverf, meest gestelde vragen.

Met 1 liter kalkverf kunt u ca. 8 – 12 vierkante meter van één laag voorzien. Heeft u meer dan een blik nodig, meng dan de verf vooraf om kleurverschillen te voorkomen. Een kleur van kalkverf kan iets anders tonen op de muur dan op een staal. Dit komt door de werking van de mineralen in de kalkverf, de ondergrond en zuiging van de muur.
Werkt u voor het eerst met kalkverf? Maak dan een proefstuk en probeer verschillende technieken. Het zelf proberen in de praktijk is de beste leerschool.

Wilt u kalkverf beschermen? Dat kan met de Pure & Original Dead Flat Eco Sealer.

Website: http://www.pure-original.nl
Facebook: https://www.facebook.com/PureOriginal

Styling en advies: Kristel van Leeuwen, Woon(T)huis

website: http://www.woonthuis.nl
Facebook: https://www.facebook.com/WoonthuisInterieurstyling

Deel dit tweede scherm op: