Niranam Gezondheidsinstituut

Heel je leven met de Niranam-filosofie en maak het veel simpeler – Rosmalen

Gerard Wouters ook bekend van het RTL4 programma Altijd Jong komt op zondag 1 en 29 maart 2015 naar Rosmalen /’s-Hertogenbosch om daar een 2-daagse workshop te geven inclusief zijn befaamde fysieke behandeling, waardoor veel fysieke alsook emotioneel vastliggende klachten oplossen.

Zijn fysieke behandeling kun je vergelijken met ‘manuele therapie, maar dan een Thaise vorm’ over je hele lichaam; van het puntje van je teen, tot en met je hoofd indien dit nodig is. Gerard voelt dit als vanzelf aan, en behandelt daar waar nodig.

Indien je misschien al weken/maanden of zelfs al jaren loopt bij een behandelaar en er komt maar lichtjes verbetering op gang, of je valt steeds weer terug… Gerard zet jouw hele lijf en systeem weer uit ‘de comfortzone van het ‘ziekzijn” waardoor je in een mum van tijd ervaart hoe het ook weer is om je ‘gezond’ te voelen, hoe je ‘blauwdruk’ is! Vergelijk het met een bevalling: ”als de baby er soms niet uitgeperst wordt, dan komt deze ook niet naar buiten”.

In de workshop zelf legt Gerard dan uit hoe en waarom ‘ziekzijn’ bestaat. Dit doet hij in een ‘Jip en Janneke’ taal, waardoor jouw lichaamscellen deze informatie makkelijk en versimpeld oppikken en zo kun je voorkomen dat je weer desastreus terugvalt in oude vastgewrikte patronen, die dus ook in je lijf vast zijn gaan zitten en waardoor je allerlei klachten ervaart.

Door weer te mogen voelen en ervaren hoe je lichaam, lijf en leden zich voelen als ze ‘losgekraakt’ worden/zijn- ‘verlangt’ je lichaam hiernaar terug, en kom je minder snel weer terug in ‘de comfort-zone’ van het ‘ziekzijn’/vastzitten. Dit geldt zowel fysiek als emotioneel/psychisch.

Binnen Indigodans Hertogenbosch mag ik deze 2-daagse workshop inclusief 2 fysieke behandelingen, die normaal bij elkaar 400 euro kosten, aanbieden voor de prijs van 247 euro. Indien je een lesblok van 10 lessen geniet bij Indigodans, gaat daar nog eens 10% vanaf. Voor mensen met een inkomen op of onder de minima voor slechts 150 euro.

Voor meer info: www.niranam.eu

of mail naar g.wouters@niranam.eu

logo Niranam wijsheden

Deel dit tweede scherm op: