Nagelstudio Top 100

Nagelstudio Top 100
Dit jaar is de Nagelstudio Top 100 in het leven geroepen, omdat de Beautysalon Top 100 in 2015 ook erg populair bleek bij nagelstylisten. Met ruim 180 deelnemende studio’s is een hoge notering in de Top 100 dit jaar opnieuw erg gewild bij nagelstylisten. Nagelstudio’s konden zich inschrijven of werden genomineerd door hun klanten. Consumenten konden tot 15 augustus stemmen op hun favoriete nagelstudio en de studio’s deden er alles aan om zoveel mogelijk stemmen te werven. Met Life is Beautiful zijn we langsgegaan bij de Top 3 om de prijzen uit te reiken. Welke studio mag zich de meest populaire nagelstudio van Nederland noemen?

Meer informatie: www.nagelstudiotop100.nl

Beautyspot.nl
Beautyspot.nl is hét onafhankelijk online platform voor de (B2B) beautybranche met specifieke kennis van product en markt waar doelgroepen elkaar kunnen ontmoeten. Beautyspot.nl is altijd actueel met content voor beautyprofessionals.

Beautyspot.nl biedt haar bezoekers redactionele, onafhankelijke content die voorziet in hun behoefte om een betere professional in hun vak te worden. Dit is meer dan alleen (branche)nieuws brengen. Beautyspot.nl helpt de bezoeker om haar vak beter uit te oefenen en de bedrijfsvoering te verbeteren.

Wie bij wilt blijven in zijn of haar vak als beautyprofessional, is lid van Beautyspot.nl!

Meer informatie: https://www.beautyspot.nl/

Beautyspot.nl live edition
Van 10 | 11 | 12 september zal de Beautyspot.nl live edition plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs voor beautyprofessionals die geen ontwikkelingen en nieuwtjes willen missen en altijd bezig zijn met zichzelf verbeteren en het leren van nieuwe dingen.

Meer informatie: http://www.beautyspotlive.nl/

Deel dit tweede scherm op: