Maiden Lane

Maiden Lane maakt jasjes voor de stijlvolle en zelfbewuste vrouw.

De naam Maiden Lane is niet zomaar gekozen. In Londen is er een straat met dezelfde naam. Een straat die bruist van creativiteit. Een straat die vertegenwoordigt waar het merk voor staat: geraffineerd, chic, verfijnd, rebels, vintage en een beetje ondeugend.

Dit alles uit zich in de bijzondere combinatie van de exclusieve stoffen, opvallende sierbanden en aparte knopen die uit Zuid-Europa worden gehaald. En natuurlijk in de vormgeving: er zijn stoere jasjes en elegante jasjes. Jasjes van effen stoffen en jasjes met uitbundige prints. Een jasje voor iedere gelegenheid dus.

Bovendien is het jasje erg vrouwvriendelijk vanwege de goede pasvorm. Uitermate geschikt voor de Nederlandse vrouw. Het accent op de juiste plek, zodat de vrouwelijke vormen goed tot hun recht komen.

Over het combineren van je kleding hoef je niet lang na te denken. Het jasje is al zo’n blikvanger dat je de rest van je outfit simpel kunt houden. Fijn voor vrouwen die het moeilijk vinden om goed te combineren. En fijn voor vrouwen die het druk hebben en geen tijd hebben om over hun outfit na te denken.

Iedere dag heeft z’n eigen unieke jasje: in de kraag staan namelijk de dagen van de week. Zo kun je iedere dag een ander jasje aantrekken.

Meer info: www.maidenlane.nl

Deel dit tweede scherm op: