Gloss magazine

Deze editie van de Gloss staat in het teken van benen! Nu de temperaturen ons weer bijna naar het strand lokken, willen we natuurlijk dat onze benen zomerklaar zijn. Gloss geeft je 27 tips hoe je dit kan bereiken! Behalve benen, komen er ook véél meer andere leuke onderwerpen aan bod, zoals:

Zo blijft Ronald de Boer jong
De eerste helft van het leven van Ronald de Boer stond in het teken van mannendingen. Zijn elftal, voetbalwedstrijden en scoren. In de tweede helft draait alles om vrouwenzaken. Vijf dochters, een kleindochter en een jonge vriendin hebben het leven van de voetballer volledig veranderd.

Mission killerbody
Wie met een prachtig figuur het strand over wil lopen, moet er wat voor over hebben! De foto’s bewijzen dat een aantal celebs al in vorm is, terwijl anderen nog hard aan hun figuurtje moeten werken! Nog maar een paar weken en dan lokken de heerlijke temperaturen ons weer naar het water. Hoog tijd om naar de sportschool te gaan!

Patricia laat haar hart spreken
Ze danst weer, is vrolijk en vermijdt stress. Patricia Paay (67), naast glamourvrouw al jaren hartpatiënt, heeft meer energie dan ooit. Speciaal voor haar lotgenoten (én alle vrouwen die vooral gezond willen blijven) lucht ze haar hart.

Zet de bloemetjes niet buiten, maar haal ze in huis!
Nu het lente is, begint onze omgeving weer op te fleuren. Knoppen aan de bomen komen uit en planten en bloemen staan weer volop in bloei. Perfect om ons een heerlijk zomers gevoel te geven! Maar wist jij dat sommige planten ook een genezende werking hebben? Wij hebben vijf bijzonder heilzame én eetbare planten en bloemen voor je op een rijtje gezet.

Kun je geen genoeg krijgen van Gloss? Like dan onze Facebookpagina en kom nog dichter bij het leven van de sterren.

http://www.glossmagazine.nl

gloss magazine logo

Deel dit tweede scherm op: