Gloss magazine

Je eeuwig jong voelen en een uiterlijk hebben wat daar bij past, daar draait Gloss 35 om. Celebs geven tips en tricks hoe je een mooi en natuurlijk resultaat kunt bereiken. Verder onthult Gloss tien geheimen voor een betere liefdesrelatie en verwonderen we ons over de verjaardagscadeau’s en garderobes van de mini-diva’s!

Voor eeuwig een jong uiterlijk
Veel mensen voelen zich jonger dan dat ze eruit zien en deze celebs hebben daar wat aan gedaan. Sharon Stone is het voorbeeld dat je met fillers een mooi en natuurlijk resultaat kan bereiken. En zou je zeggen dat Jaclyn Smith (Charlie’s Angels) 70 jaar is?

Het leven van een mini-diva
Vandaag een afspraak bij de manicure, morgen een shoppingdate met mams en overmorgen front row naast Anna Wintour: welkom in de wereld van de mini-diva’s. Niets is te gek voor de kids van onze celebs!

Een betere liefdesrelatie
Geluk in de liefde, dat wenst iedereen. Maar wat is het geheim van een stabiele relatie? Gloss onthult 10 geheimen voor een betere liefdesrelatie zodat je samen gelukkig blijft.

Verder biedt Gloss pure en eerlijke tips, puzzels en waanzinnige weggeefacties. Genoeg ingrediënten voor een mooi, gezellig en glossy leven.

Kun je geen genoeg krijgen van Gloss? Like dan onze Facebookpagina en kom nog dichter bij het leven van de sterren.

http://www.glossmagazine.nl

gloss magazine logo

Deel dit tweede scherm op: