Gezond van binnen, mooi van buiten

Gezonde darmen zijn de basis voor een optimale gezondheid en een stralende huid

Zie jij in de spiegel die mooie jonge vrouw of valt je oog vooral op die rimpel die je eerst niet had? Voel je je vitaal maar vertelt je gezicht een ander verhaal? Voel je je jong en wil je dat ook uitstralen? Dan is het goed om te weten dat dat kan. Je kunt je jong en vitaal voelen en dat ook uitstralen. En daar kun je zelf veel aan doen.

Wat veel mensen niet weten is dat een mooie huid begint in je darmen. Je darmen spelen een heel belangrijke rol in de gezondheid en vitaliteit van al je organen, dus ook van je huid. Zijn je darmen van slag, dan merk je dat direct! Je huid wordt slapper, rimpels gaan moeilijker weg en het volume van je huid neemt af waardoor je er vermoeid uit ziet.

Je darmen zijn belangrijk voor je lichaam en haar functioneren. Werken ze niet goed, dan krijg je tekort aan belangrijke voedingstoffen waardoor je bindweefsel afbreekt. Daardoor ontstaan dan weer rimpels. En vaak merk je dat pas na je 35e levensjaar.

Maar dat hoeft niet zó te zijn!
Je kunt je jong en vitaal voelen en er ook zo uitzien. Je gezond voelen en er gezond uitzien gaan hand in hand en is mogelijk voor iedereen. Carinda Brand van het Elim Instituut is een gerenommeerd huid- en vitaliteitsspecialist. Zij heeft meerdere prijzen heeft gewonnen voor haar baanbrekende werk en resultaten.

Carinda is een samenwerking aangegaan met naturopaat Rassie Erasmus van Centrum voor natuurgeneeskunde POMT. Samen hebben zij een unieke test ontwikkeld die bepaalt wat jouw lichaam nodig heeft voor een optimale werking van je darmen.

Deze unieke test (RC Skin Control System Test), biedt alle informatie nodig voor de beste en persoonlijke aanpak. Het Elim instituut is de enige in Nederland die deze unieke test aanbiedt. De test is snel en pijnloos (door middel van een wangslijmtest).

Omdat we weten hoe belangrijk het is dat je je goed voelt en er ook goed uitziet, willen we je een speciaal aanbod doen zodat ook jij je jong en vitaal voelt en er ook zo uitziet! Daarom hebben we een tijdelijke kennismakingsaanbieding met de RC Skin Control System Test.

Wat levert de RC Skin Control System Test je op?

De RC Skin Control System Test vertelt je…

– Hoeveel vrije radicalen er in je lichaam zitten waardoor je huid veel sneller veroudert
– Hoe je darmhuishouding en immuunsysteem ervoor staan
– Welke behandeling toegespitst op jou persoonlijk het beste resultaat geeft
– Hoe het staat met de opname van voedingsstoffen in je lichaam
– Wat je cellulaire leeftijd is en wat er nodig is om die te verjongen
– Hoeveel collageen en elastine er nog in je huid zit en wat er nodig is om dat tekort weer aan te vullen zodat je huid weer glad, soepel en egaal wordt

Klik hier voor meer informatie over de RC Skin Control System test.

Deel dit tweede scherm op: