fotoboek van Saal Digital

Het fotoboek is terug van weggeweest. De behoefte om nostalgie in een echt fotoboek te beleven was nog nooit zo groot als vandaag de dag. Steeds meer mensen realiseren zich dat de bijzondere momenten in het leven het beste tot uiting komen in een echt fotoboek. Dachten we een tijdje geleden nog:

” Een fotoalbum, dat is toch uit de tijd? Dat deden mijn grootouders, wij hebben toch onze mobiele telefoon om foto’s mee te maken en te bekijken”

Beseffen we nu des te meer, hoe gezellig het is om samen met je familie je eigen foto’s van die bijzondere herinnering in een fotoboek van Saal-Digital op de bank te bekijken.

Je eigen foto´s weergegeven in prachtige, stralende, haarscherpe en volle kleuren, die er gegarandeerd na 75 jaar nog uit zien als gemaakt op die ene dag. Afgedrukt op hoogwaardig, extra stevig fotopapier van Fujifilm speciaal ontwikkeld voor highend fotoboeken.

Dit is een fotoboek waarbij de kleinkinderen later zullen vragen:

“Oma, vertel eens hoe was vroeger jouw trouwerij met opa?”

Ze kunnen die prachtige trouwfoto’s van destijds bekijken zonder dat er ook maar iets van de kwaliteit verloren is gegaan.

Zo zijn er heel wat situaties te bedenken waarbij het samen doorbladeren van belangrijke gebeurtenissen weer een speciale gelegenheid zal kunnen worden.

Zie en voel het verschil in een fotoboek van Saal Digital. Uw herinneringen hebben toch ook recht op een plekje in een echt fotoboek.

Meer informatie: http://www.saal-digital.nl/life-is-beautiful/

saal digitaal fotoboek

Deel dit tweede scherm op: