delilah cosmetics

delilah cosmetics maakt professionele make-up. In een wereld waar beautymerken een obsessie hebben voor trends en ingewikkelde taal, is delilah ingetogen, ongecompliceerd, verleidelijk en luxe. Het cosmeticamerk staat voor schoonheid, kracht en zelfverzekerdheid. Met de compacte collectie bewijst delilah de consument dat voor een perfecte make-up look niet veel nodig is. De producten zijn makkelijk in gebruik en biedt vrouwen ingetogen luxe, waar ze elke dag van kunnen genieten.

De foundation, oogschaduw, lippenstift en blush onderscheiden zich door elegantie, hoge kwaliteit, een tikje glamour en zijn verkrijgbaar in een scala van tinten. De make-up is dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en uiteraard vrij van parabenen. De collectie wordt aangevuld door een serie penselen.

delilah cosmetics is geboren uit vriendschap, een passie voor cosmetica en de wens om vrouwen van alle leeftijden, en met elk huidtype, te helpen zich mooi te voelen en dat uit te stralen. Het verschil met andere merken is dat delilah niet ieder seizoen een nieuwe collectie lanceert, maar blijft investeren en geloven in de negentien producten waaruit het cosmeticamerk bestaat.

Deze vorm van werken spreekt ook haute couture designer Monique Collignon aan. delilah verzorgt de visagie voor haar couture shows. Ook visagiste en (ex) Dolly Dot Esther Oosterbeek is gevallen voor delilah. Zij werkt sinds kort ook met de producten van delilah. Na de Dots is Esther Oosterbeek aan de slag gegaan als visagiste. Naast de vele BN’ers die zij tot haar vaste klantenkring mag rekenen geeft ze ook workshops. Ze past dan ook perfect bij het ‘delilah cosmetics team’.

delilah cosmetics is verkrijgbaar via een aantal geselecteerde verkooppunten en heeft een flagship store in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@delilahbenelux.com of 085-0440323

Deel dit tweede scherm op: