Cinuforce neusspray droog neusslijmvlies

neusspray packDe functie van het neusslijmvlies
De hele binnenzijde van de neus is bekleed met slijmvlies. Het slijmvlies heeft verschillende functies, maar het belangrijkste is het filteren van de ingeademde lucht. Het is dus een soort beschermende laag tegen stofdeeltjes, maar ook tegen bacteriën en virussen. De klieren in de neusslijmvliezen produceren ongeveer anderhalve liter slijm per dag!

Oorzaken van een droog neusslijmvlies
Er zijn allerlei oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat het neusslijmvlies toch nog uitdroogt. Denk bijvoorbeeld aan droge lucht, neusverkoudheid, allergie, hormonale veranderingen of medicijngebruik. Dan is je lichaam minder goed beschermd tegen de bacteriën en virussen. Maar het geeft ook een droog gevoel en soms ontstaan er zelfs korstjes, wondjes en bloedneuzen.

Wat kun je tegen een droog neusslijmvlies doen?
Je kunt bijvoorbeeld deze neusspray van A.Vogel gebruiken: Cinuforce neusspray*, speciaal voor droog neusslijmvlies en korstjes. Het is een 100% natuurlijke neusspray die de neusholtes langdurig bevochtigt. Daardoor verweekt het droge korstjes en verdunt het ingedikt slijm. Dan hoef je dus ook niet meer in je neus te peuteren!

Cinuforce neusspray, speciaal voor droog neusslijmvlies en korstjes:
• Bevochtigt de neusholtes langdurig
• Verweekt korstjes en verdunt ingedikt slijm
• Veilig langdurig te gebruiken bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing
• 100% natuurlijke ingrediënten
* Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

http://www.avogel.nl/

A Vogel logo

Deel dit tweede scherm op: