Cinq Mondes

De Producten van Cinq Mondes, de Schoonheidsrecepten uit de hele wereld (Recettes de Beauté du Monde®)

cinq mondes productenDe oprichter van CINQ MONDES, Jean-Louis Poiroux, heeft een unieke, natuurlijke cosmeticalijn ontwikkeld, die geïnspireerd is uit voorouderlijke schoonheidsrecepten. De producten van Cinq Mondes, die speciaal aangepast zijn om in de professionele behandelingen van de Spa te kunnen worden toegepast, brengen in het hart van hun formules doeltreffendheid en onschadelijkheid samen, dankzij het resultaat van het onderzoek in Fyto-Aroma:
– Fyto : de kracht van plantaardige werkstoffen die afkomstig zijn uit de traditionele farmaca – Aromatisch : gecombineerd met de voordelen voor het lichaam en de geest van de unieke geuren die getekend zijn door grote parfumeurs.

De cosmeticaproducten van Cinq Mondes respecteren een streng Laboratoriumcharter van Natuurlijke bestanddelen (Charte Laboratoire du Naturel®) om een perfecte onschadelijkheid van de formules te garanderen.
1. Belangrijkste werkstoffen van biologische of natuurlijke oorsprong
2. Zonder parabenen en zonder fenoxyethanol,
3. Zonder siliconen en zonder minerale olie,
4. Zonder kunstmatige kleurstoffen,
5. Getest onder dermatologisch toezicht.

Als pionier van de ontwikkeling van formules zonder petrochemie, heeft CINQ MONDES altijd de voorkeur gegeven aan biologische werkstoffen met dezelfde doeltreffendheid en sensitiviteit. De vooruitgang die de afgelopen jaren geboekt is door het onderzoek in cosmetiek hebben zo de mogelijkheid gegeven om Ecocert-Cosmebio producten met keurmerk te kunnen leveren.

Meer informatie: http://www.cinqmondes.com

cinq mondes logo

Deel dit tweede scherm op: